Novosti

 
 
Picture of Vladimir Pleština
Dopunski natječaj za dodjelu 9 nedodijeljenih stipendija na Natječaju za dodjelu stipendije
by Vladimir Pleština - Tuesday, 27 February 2018, 10:16 AM
 

Sveučilište u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika, raspisuje Dopunski natječaj za dodjelu 9 neodijeljenih stipendija na Natječaju za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017./2018. od 22. prosinca 2017. godine.

Kandidati koji su sudjelovali na Natječaju od 22. prosinca 2017.g. i udovoljavaju uvjetima za dobivanje stipendije, ali nisu bili dobitnici stipendije jer su prednost sukladno propisanim kriterijima dobili drugi kandidati, također se moraju ponovno natjecati tj. prijaviti (s potrebnom dokumentacijom) na Dopunski natječaj ako su i dalje zainteresirani za dobivanje stipendije te ravnopravno sudjeluju u Dopunskom natječaju s ostalim kandidatima sa svoje sastavnice.

Prijave na Dopunski natječaj za dodjelu stipendija podnose se od dana objave Dopunskog natječaja do zaključno 06. ožujka 2018. godine. Prijave se podnose osobno ili preporučenom poštom, na adresu: Sveučilište u Splitu, Poljička cesta 35, 21000 Split, Služba protokola.

Više o natječaju: http://www.unist.hr/novosti/studentski-zivot/dopunski-natjecaj-za-dodjelu-9-nedodijeljenih-stipendija-na-natjecaju-za-dodjelu-stipendije-105566