Novosti

 
 
Picture of Ani Grubišić
Blockchain HUB Split
by Ani Grubišić - Thursday, 22 February 2018, 4:51 PM
 

PRVA MEĐUNARODNA BLOCKCHAIN KONFERENCIJA U HRVATSKOJ


Blockchain Hub Split, organizacija koja okuplja blockchain zajednicu u Splitu, organizira prvu BlockSplit konferenciju, koja ima za cilj okupiti 600 programera i poduzetnika. Konferencija će se održati od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

BlockSplit je jedinstvena prilika za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u ovoj brzo rastućoj tehnologiji ili pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferencije je sudionicima omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologije kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Konferencija će pružiti niz programerskih radionica, programerskih i poslovnih prezentacija te prilika za umrežavanje. Radionice se održavaju prvi dan konferencije te će pružiti programerima potrebna znanja i vještine za sudjelovanje u razvoju blockchain projekata. Drugi dan donosi napredna predavanja o programerskim temama (Development talk) i sveobuhvatna predavanja o ekonomskim i poslovnim temama (Business talk). Developmet talk za cij ima pomicati granice primjene ove tehnologije, dok će sudionici na Business talk dijelu naučiti najbitnije o poslovnim modelima, kriptoekonimiji i povezanim temama kako bi mogli izgraditi vlastiti održivi projekt.

Sudionici će imati priliku čuti eminentne predavače koji su sudjelovali u uspješnim blockchain projektima i na taj način stekli neprocjenjivo iskustvo koje će s njima podijeliti tijekom 2 dana trajanja konferencije.

Ukoliko vas zanima blockchain tehnologija, želite steći nova znanja te sutra pomicati granice primjene ove tehnologije, prijavite se na konferenciju putem naše web stranice http://blocksplit.io/. U prodaji su trenutačno Early Bird karte te pozivamo sve zainteresirane da što prije osiguraju svoje mjesto na konferenciji po povoljnijoj cijeni.