Novosti

 
 
Picture of Ani Grubišić
Ljetna tvornica znanosti
by Ani Grubišić - Monday, 15 January 2018, 12:23 PM
 

Ljetna tvornica znanosti su znanstvene radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce. Cilj radionica je omogućiti djeci da dođu u kontakt sa znanošću na njima prikladan i zabavan način. Same radionice se održavaju tijekom ljetnih praznika u Samoboru (22.7.-28.7.) i Splitu (30.7.-5.8.). 

Trenutno je u tijeku natječaj za mentore na radionicama koji traje sve do 31.siječnja te bih Vas ovim putem molila da proslijedite tu informaciju. 

Na natječaj za mentore se mogu prijaviti svi zainteresirani, bez obzira na iskustvo u dosadašnjem radu s djecom. Mentori se prijavljuju u paru. Sve što trebate imati je ideja kakvu radionicu želite raditi, mi vam nudimo svu pomoć oko razrade radionica, organiziramo besplatnu edukaciju, a za vrijeme same Ljetne tvornice znanosti pokrivamo vam troškove puta, smještaja, hrane i svih materijala koji su vam potrebni za radionicu. 

Više o samom natječaju kao i obrazac za prijavu nalazi se ovdje: https://sites.google.com/a/tvornica-znanosti.org/ssf/radionice-2018/mentori

Sve aktualnosti oko Ljetne tvornice znanosti možete pratiti na i našem Facebook (https://www.facebook.com/tvornicaznanosti/) i Instagram profilu (https://www.instagram.com/ljetnatvornicaznanosti).