Obavijesti Odjela za informatiku

 
 
Picture of Saša Mladenović
Konferencija - Oracle Academy Virtual Student Day
by Saša Mladenović - Monday, 16 October 2017, 11:42 AM
 

Oracle Academy Virtual Student Day će se održati online, u četvrtak, 26. listopada 2017 od 9 do 13 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Skup je namijenjen studentima s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike („EMEA regija”).

 

Riječ je o virtualnoj konferenciji, na engleskom jeziku, koja se može pratiti s osobnih računala i prijenosnih uređaja priključenih na Internet.

Ovaj skup je namijenjen ponajprije studentima koje zanima IT, neovisno o tome u kojoj se se mjeri do sada susretali s Oracle tehnologijama.

 

U prilogu dostavljam (također na engleskom jeziku) program skupa i pozivnicu s uputama studentima kako se učlaniti u Oracle Academy program. Nakon učlanjivanja, svaki student će dobiti osobnu pozivnicu za sudjelovanje na događanju, a nakon samog događanja i potvrdu sudjelovanja. Dodatno, nakon što skup završi, registrirani studenti će imati mogućnost pristupa snimkama predavanja i ostalim povezanim sadržajima, uključujući i ona predavanja i sadržaje koje neće moći poslušati/odgledati „u stvarnom vremenu”.

 

Bilo bi nam drago kada bi se i studenti Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Splitu odazvali pozivu i sudjelovali na ovom virtualnom skupu.


Ljubazno molim sve zainteresirane studente na što žurniju registraciju (koliko sam obaviješten, broj sudionika na skupu je ograničen na 2000, a kako skup pokriva vrlo široko zemljopisno područje od Lisabona do Vladivostoka odnosno od Reykyavika do Capetowna, slobodna mjesta će se popunjavati po načelu „first come, first served”).

 

Hvala unaprijed, vidimo se uskoro ponovno u Splitu! J

Srdačan pozdrav,

Darko Jureković | Oracle Academy Program Manage