Novosti

 
 
Picture of Ani Grubišić
ESN Split traži tebe!
by Ani Grubišić - Monday, 11 September 2017, 11:19 AM
 

Mi smo Erasmus Student Network Split (ESN Split), neprofitna, volonterska organizacija koja okuplja mlade, ambiciozne ljude željene promjene. Dio smo Erasmus Student Network International koja trenutno djeluje u preko 40 zemalja Europe i ujedinjuje ih u jedinstvenom cilju – ‘Students helping students’.

Čime se bavimo?

Na internacionalnoj razini, kao što smo već naglasili, naš moto je ‘Studenti pomažu studentima’. Prvenstveno smo tu za studente, strane i domaće. Stranim studentima pomažemo prilikom njihova dolaska u aklimatizaciji i inkluziji u društvo kroz različita događanja koja organiziramo, dok domaćim studetnima nudimo edukacije o programima mobilnosti, profesionalnim vještinama i sl. Kroz sva naša događanja ulažemo u vlastiti profesionalni i socijalni razvoj te mijenjamo svijet.

Kako djelujemo?

Naša mala organizacija djeluje kroz različite timove, među kojima se može pronaći za svakoga ponešto. Bilo da ste zainteresirani za pomoć potrebitima, edukaciju, sport, kulturu, putovanja,  grafički dizajn i odnose s javnošću, upravljanje ljudskim resursima,… kod nas ćeš pronaći sve.

Osim događanja koja se organiziraju u svrhu pomoći stranim i domaćim studentima, društvene inkluzije, solidarnosti, pomoći potrebitima i sl. ESN Split također sudjeluje na brojnim (inter)nacionalnim događanjima na kojima članovi imaju mogućnost ulagati u svoj profesionalni i socijalni razvoj.

Misliš da te ‘muljamo’ i da je nemoguće biti sve odjednom – student, volonter, prijatelj, dio obitelji,..? Mi, smo dokaz da nije ;)

Sve ti ovu zvuči predobro da bi bilo istinito? Želiš biti dijelom ove supercool udruge?

Sada imaš priliku za to jer ESN Split traži nove članove!

Ako uz studiranje želiš raditi i na vlastitom profesionalnom i socijalnom razvoju, upoznavati ljude iz različitih zemalja koji će ti postati obitelj, upoznavati njihove kulture i tradiciju, naučiti ponešto o mobilnosti i prilikama koje ti se pružaju,… ESN je mjesto za tebe!

Više informacija na: http://bit.ly/2xlZSE2

Posjetite nas na: www.esnsplit.com i www.facebook.com/esnsplit/