Novosti

 
 
Picture of Ani Grubišić
Poziv na međunarodnu konferenciju "Otpad u moru - izazovi i rješenja", ŽK Split - 18. srpnja 2017.
by Ani Grubišić - Thursday, 6 July 2017, 11:57 AM
 

Poštovani,

 

pozivamo Vas na međunarodnu konferenciju pod nazivom "Otpad u moru - izazovi i rješenja" koja će se održati 18. srpnja 2017. godine u Splitu, u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore na adresi Obala Ante Trumbića 4.

 

Morski otpad predstavlja ozbiljan i kompleksan problem na nacionalnoj, europskoj, ali i globalnoj razini, stoga ga je potrebno rješavati na svim razinama. Cilj konferencije jest podizanje svijesti javnosti o ozbiljnosti problema morskog otpada, ali i o potrebi uspostavljanja učinkovitog i održivog modela zbrinjavanja morskog otpada u Republici Hrvatskoj.Tom cilju pridružit će se uvaženi gosti, brojni domaći i inozemni stručnjaci, predstavnici državnih institucija te aktivisti, koji će kroz različite panele ukazati na nepovoljne utjecaje otpada u moru, njegovu opasnost po zdravlje životinja, te u konačnici i po ljudsko zdravlje. Uz adresiranje nedostataka u sustavu praćenja i zbrinjavanja morskog otpada kako u Hrvatskoj, tako i u Europi, konferencija će također biti i platforma za razmjenu primjera dobre prakse rješavanja problema otpada u moru. 

 

Detaljne informacije i program konferencije dostupni su na našim internetskim stranicama te ih možete vidjeti jednostavnim klikom na link.

 

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice:

 

PRIJAVA

 

PROGRAM

 

Veselimo se Vašem sudjelovanju na konferenciji te zajedničkom susretu u Splitu!

 

Unaprijed zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo!

 

S poštovanjem,

Matea Klarić

lokalna asistentica

Zastupnik u Europskom parlamentu Davor Škrlec
Regionalni ured Split
Ljudevita Posavskog 14, 21000 Split

M +385 99 384 6272
e-mailoffice-SPLIT@davor-skrlec.eu

www.davor-skrlec.eu

facebook.com/davor.skrlec