Novosti

 
 
Picture of Ani Grubišić
Poziv na radionicu
by Ani Grubišić - Tuesday, 27 June 2017, 3:25 PM
 

Poštovani,

pozivamo Vas na radionicu pod nazivom „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za Individualnu Stipendiju u okviru Marie Skłodowska - Curie akcija“!
Jednodnevna radionica će se održati u ponedjeljak, 3. srpnja 2017. godine u Multifunkcionalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice, Ruđera Boškovića 31, 2. kat, s početkom u 10 sati.

Radionica je namijenjena prvenstveno iskusnim istraživačima (doktori znanosti, odnosno istraživači s više od 4 godine istraživačkog iskustva), ali sudjelovati mogu i ostali istraživači (istraživači koji još nisu doktori znanosti ali imaju više od 4 godine istraživačkog iskustva) koji namjeravaju prijaviti Marie Skłodowska - Curie projekt 2017. godine, kao i administrativno osoblje koje je uključeno u izradu Marie Skłodowska - Curie projektnog prijedloga.

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u ovom prestižnom europskom programu financiranja znanstvenog istraživanja, koji je dio programa Obzor 2020., te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga. Program radionice dostavljamo u privitku.

Radionicu će voditi Sandra Vidović, viša stručna savjetnica u Odjelu za mobilnost istraživača Agencije za mobilnost i programe Europske unije i nacionalna osoba za kontakt za Marie Skłodowska - Curie akcije.

Rok za prijavu na radionicu je petak 30. lipnja 2017. do 10 sati!

Budući da je broj mjesta na radionici ograničen, molimo Vas da se što prije prijavite na radionicu odgovorom na ovaj mail.

Mogućnost sudjelovanja na radionici bit će odobrena prijaviteljima prema redoslijedu zaprimanja prijave. Prioritet imaju iskusni istraživači koji prijavljuju Marie Skłodowska - Curie projekt u 2017. godini.

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Aleksandra Banić

-- 
Aleksandra Banić, mag.oec.
Rukovoditeljica Ureda za projekte i transfer tehnologije/
Office for Projects and Technology Transfer, Head
EURAXESS Local Contact Point

Ured za projekte i transfer tehnologije/ 
Office for Projects and Technology Transfer
Sveučilište u Splitu / University of Split, Croatia
Ruđera Boškovića 31, sjeverni toranj/north tower
Adresa za slanje pošte/Mailing address:
Livanjska 5, 21000 Split

tel:+385 21 440 342
mob:+385 91 4433 925
e-mail: abanic@unist.hr
skype: aleksandra.banic2410