Novosti

 
 
Picture of Ani Grubišić
Dan nastavnih baza Sveučilišta u Splitu
by Ani Grubišić - Wednesday, 12 April 2017, 1:18 PM
 

Dan nastavnih baza Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 21. travnja, od 10 do 15 sati na Ekonomskom fakultetu, Cvite Fiskovića 5, tijekom kojeg će se studentima predstaviti više od 100 suradnika i partnera gospodarstvenika našeg Sveučilišta.

 

Posjetitelji će imati priliku bolje upoznati naše nastavne baze - ustanove, institute, tvrtke,  koje će studentima nuditi stručne prakse. Ovdje se prvenstveno misli na praktični dio nastave, gdje mentori iz nastavnih baza prenose svoje znanje, iskustvo i vještine na studente našeg Sveučilišta i tako im pomažu da se teoretska znanja povežu s praksom.

Pronalaskom svoje studentske prakse i povezivanjem s poslodavcima,  studentima se nude i druge prilike jer stručna praksa u nastavnoj bazi može otvoriti i mogućnost budućeg zaposlenja.

 

Svečanost otvaranja Dana nastavnih baza održat će se u velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta, s početkom u 10 sati, kada će se, među ostalim, dodijeliti nagrade najboljim nastavnim bazama i studentima koji su se iskazali tijekom stručne prakse.


U okviru Dana nastavnih baza u vremenu od 14 do 15 sati za sve studente zainteresirane za poduzetništvo održat će se predavanje o mogućnostima potpora i financiranja mladih poduzetnika i start-upova