Novosti

 
 
Slika Vladimir Pleština
Radionica - EU fondovi za početnike
napisao/la Vladimir Pleština - Srijeda, 11. Siječanj 2017., 09:34
 

Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu i UNIST Tehnološki park d.o.o. organiziraju predavanja i radionice namijenjene studentima, profesorima i svim zainteresiranima na temu EU fondova, izrade i prijave projekata.

Predavanja i radionice 'EU fondovi za početnike' održat će se u srijedu, 11.1.2017. i u četvrtak, 12.1.2017., s početkom u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu, a vodit će ih Krešimir Budiša, mag.oec., mag.forens., voditelj Tehnološkog parka Sveučilišta u Splitu.

 Prvog dana predavanja i radionica, 11.1., bit će riječ o uvodnom upoznavanju svijeta EU fondova, o tome što je projekt i kako oblikovati projekt za EU, te o dostupnim EU sredstvima za Republiku Hrvatsku.

 Drugog dana, 12.1., nastavljamo s temom o dostupnim EU sredstvima za Republiku Hrvatsku, ali će također biti prikazani i konkretni primjeri projekata financiranih u drugim EU državama.

 Kako su natječaji za EU projekte otvoreni, pridružite nam se i upoznajte se s mogućnostima koje se nude. Ne dopustite da pogodnosti ostanu neiskorištene, a vaše ideje neizrealizirane!

 Vijest se nalazi na sljedećem linku

http://www.unist.hr/novosti/najave-i-doga%C4%91anja/predavanja-i-radionice-eu-fondovi-za-pocetnike-83012,

i FB:

https://www.facebook.com/events/1708324666163158/