Obavijesti Odjela za Matematiku

 
 
Picture of Nikola Koceić Bilan
Diplomski rad
by Nikola Koceić Bilan - Monday, 12 December 2016, 3:57 PM
 

1. Tijekom zimskog semestra će se provesti anketa o odabiru željenog mentora za Diplomski rad. U e-kolegiju Diplomski rad je objavljen popis mentora i neposrednih voditelja Odjela za matematiku zajedno s matematičkim područjima mogućih tema a koji služi za prethodno informiranje studenata o mogućim temama kod ponuđenih mentora, a za detaljnije informacije student može neposredno kontaktirati bilo kojega od ponuđenih mentora.

2. Studenti koji već imaju dodijeljenog mentora iz prijašnjih akademskih godina ne moraju popunjavati anketu. Odnosno, anketu popunjavaju jedino u slučaju da žele promjenu.

3. Student može u anketi odabrati i jednog od ponuđenih neposrednih voditelja koji mu također može dati temu a naknadno će mu biti dodijeljen i formalni mentor.

4. Student može dogovoriti mentorstvo i s nastavnikom u znanstveno-nastavnom zvanju koji nije član Odjela za matematiku, odnosno koji nije na popisu ponuđenih mentora. U tom slučaju je potrebno imati posebno odobrenje pročelnika Odjela za matematiku.

5. Svi studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisali Diplomski rad, osim onih iz točaka 2. i 4., moraju popuniti anketu. Popis studenata i dodijeljenih mentora će se objaviti krajem zimskog semestra na Moodlu u e-kolegiju Diplomski rad. Pri dodijeli željenih mentora prednost će imati studenti s boljim ukupnim prosjekom ocjena na studiju.