Novosti

 
 
Picture of Nikola Marangunić
Studentske ankete - zimski semestar 2016/2017
by Nikola Marangunić - Monday, 5 December 2016, 10:50 AM
 

Poštovane kolegice i kolege,

sukladno odluci o provođenju studentskih anketa od ove akademske godine vraćamo se na postupak provođenja putem tiskanih anketnih listića.

Na svakom Odjelu biti će podijeljenje kuverte s anketama za svaki oblik održavanja kolegija. Zamolio bih nastavnike i suradnike da tijekom izvođenja nastave zaduže jednog studenta da provede anketiranje. Za to vrijeme nastavnik bi trebao biti izvan prostorije održavanja nastave.

Zadatak studenta je da nakon ispunjavanja prikupi sve ankete (ispunjene i neispunjene), na naslovni listić napiše svoje ime i prezime, datum i vrijeme početka i završetka anketiranja, dvoranu u kojoj je anketiranje izvršeno, broj podijeljenih listića, broj prikupljenih listića te eventualna zapažanja. Zatim stavlja naslovni listić, te ispunjene i neispunjene listiće u kuvertu koju potom lijepi i potpisuje se preko zalijepljenog dijela.

Student anketar zalijepljenu kuvertu dostavlja na portu Fakulteta gdje ju predaje u za to predviđene kutije te se potpisuje u tablicu Odjela na mjesto predviđeno za određeni kolegij i oblik nastave.

Unaprijed zahvaljujemo svim sudionicima procesa anketiranja.


U ime Odbora za unaprjeđenje kvalitete

Nikola Marangunić