Obavijesti Odjela za Matematiku

 
 
Picture of Nikola Koceić Bilan
Raspored
by Nikola Koceić Bilan - Saturday, 24 September 2016, 5:41 PM
 

Raspored nastave za zimski semestar akademske godine 2016/2017 će se objaviti putem fakultetskih mrežnih stranica tijekom nedjelje, 25.09. Studenti koji su upisali neki kolegij koji se ne nalazi u ovogodišnjem redu predavanja njihove studijske grupe (kolegiji razlike na diplomskom studiju, kolegiji koje student upisuje po drugi put a isti se više ne izvode na toj studijskoj grupi, izborni kolegij izvan popisa ponuđenih...) moraju termine izvođenja istog pronaći u rasporedu studijskih grupa na kojma se taj kolegij izvodi:

npr. Osnove geometrije i Matematička logika potražiti u 3. semestru preddiplomskog studija Matematika, Teorija skupova u 4. semestru preddiplomskog studija Matematika, Algebarske strukture u 5. semestru preddiplomskog studija Matematika, Vektorske prostore I u 6. preddiplomskog studija Matematika...

Nadalje, studenti koji nisu do sada obavili predupis, a time ni upis izbornih kolegija, morat će izbor istih uskladiti s mogučnošću praćenja nastave obzirom na fiksirani raspored obaveznih kolegija.