Arhiva obavijesti

 
 
Saša Mladenović
OBAVIJEST O RADU STUDENTSKE SLUŽBE ZA SRPANJ/2016
by Saša Mladenović - Thursday, 30 June 2016, 11:29 AM
 

Poštovani studenti,

da bi izbjegli nepotrebne gužve i čekanja molimo Vas da sve potvrde (rad preko student servisa, studentski dom, zdravstveno osiguranje, prijevoz i sl.), zamolbe (ispis, mirovanja, prijelazi i dr.), te ostale poslove koje imate obaviti u Studentskoj službi ostvarite zaključno sa petkom 15. srpnja 2016. godine.

Studentska služba će u tjednu upisa studenata s državne mature 18. – 22. srpnja 2016. godine obavljati samo hitne i neodgodive poslove za ostale studente.

Posebno pozivamo studente koji planiraju predati zamolbu za ispis da se iste neće obrađivati nakon 15. srpnja 2016. godine sve do povratka s kolektivnog godišnjeg odmora (djelatnice fakultetske knjižnice koriste kolektivni godišnji odmor od 16. srpnja 2016. godine – pa se ne možete razdužiti u knjižnici – što je jedan od osnovnih preduvjeta za ispis).

Djelatnice Studentske službe vraćaju se sa kolektivnog godišnjeg odmora 29. kolovoza 2016. godine, pa Vas na obostrano zadovoljstvo, pozivamo da se pridržavate navedenog i unaprijed planirate ostvarivanje svojih prava.

                             Studentska služba PMF – a