Arhiva obavijesti

 
 
Saša Mladenović
Dobro srce studenata Splita
by Saša Mladenović - Friday, 18 December 2015, 1:33 PM
 

Tradicionalno se na Sveučilištu u Splitu organizira humanitarna akcija „DOBRO SRCE STUDENATA SPLITA“.

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u suorganizaciji sa  Sveučilištem u Splitu pokreće humanitarnu akciju pod nazivom „DOBRO SRCE STUDENATA SPLITA“. Akcija se provodi u razdoblju od 17. prosinca do 21. prosinca kada studenti i zaposlenici Sveučilišta, kao i svi drugi koji se žele odazvati ovoj humanoj akciji, mogu donirati novčane priloge i/ili donijeti neke od prehrambenih namirnica (nekvarljivih) u zatvorenoj ambalaži (šećer, brašno, ulje, riža, tjestenina, grah, ječam), higijenskih potrepština (deterdžent, sapun, dječje pelene itd.), čistu odjeću i obuću (žensku, mušku i dječju) kao i dječje igračke u dolje navedene objekte odakle će ih preuzeti splitski Caritas.

Donirana roba se prikuplja u:

-U restoranu na Ekonomskom fakultetu

- U restoranu na Građevinskom fakultetu

-U studentskom domu „Dr. Franjo Tuđman“

-U studentskom domu „Hostel Spinut“

- u aulama sastavnica 


U sklopu akcije Dobro srce studenata Splita odvijat će se i događaj „Zagrljajem do srca“, kojeg organizira koordinacija Alumni udruga zajedno sa studentima Splitskog sveučilišta.

Cilj je skupiti financijska sredstva  u sklopu akcije Dobro srce studenata Splita te potaknuti ljude na širenje zajedništva, dobro volje i solidarnosti s potrebitima. Akcija će se održati u subotu od 11,00 - 13,00 sati u trgovačkim centrima City centar one i Joker te u nedjelju od 11,30-12,30 na Rivi.

Uprava Sveučilišta u Splitu