Arhiva obavijesti

 
 
Picture of Ante Bilušić
Tribina "S faksa na posao"
by Ante Bilušić - Sunday, 1 November 2015, 7:22 AM
 
Savjetovalište za upravljanje karijerama, kao dio Sveučilišnog centra za savjetovanja studenata, s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta, organizira tribinu „S faksa na posao“ u četvrtak 5. studenog, u 18.30 sati u multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice, na kojoj će se studentima obratiti malo starije, netom po završetku studija zaposlene kolege koje će im prenijeti:

 • svoja iskustva studiranja
 • svoja iskustva traženja posla
 • svoja iskustva prvih mjeseci na radnom mjestu
 • svoje mišljenje o tome koliko su na fakultetu naučili stvari koje im uopće nisu trebale, ili su u potpunosti beskorisne
 • svoje mišljenje koliko ih je fakultet pripremio na rad kojim se sada bave, a koliko su se sami morali potruditi da budu konkurentniji na tržištu rada
 • poruke i svjedočenja.

U uvodu tribine, izv. prof. dr. sc. Goran Kardum, voditelj Sveučilišnog centra za savjetovanja studenata Sveučilišta u Splitu, će ukratko predstaviti novoosnovani Centar.

Sudionici tribine su:
 1. Damir Pavlinović (diplomirao na PMF-u 2014. godine, zaposlen u roku manje od godinu dana u ProMar Design)
 2. Tomislav Mamić (diplomirao na Ekonomskom faksu 2014. godine, zaposlen iste godine u Clusteru CEDRA Split kao voditelj projekata, osnivač udruge Klub mladih Split i voditelj „Atmosfera Coworkinga“)
 3. Iva Ivković (diplomirala na KBF-u 2011. godine, vjeroučiteljica u osnovnoj i srednjoj školi, novinarka radio Splita i Slobodne dalmacije, glazbenica)
 4. Ivan Pletikosić (diplomirao na Medicinskom faksu 2013. godine, od 2014. radi kao liječnik na Hitnoj pomoći, 2015. godine upisao poslijediplomski)
 5. Hrvoje Kalinić (doktorirao 2012. godine u Zagrebu na FER-u, 2014. godine izabran u zvanje znanstvenog suradnika i radi na Institutu za oceanografiju i ribarstvo Sveučilišta u Splitu)
 6. Sanja Štrk (diplomirala na Filozofskom fakultetu 2013. godine, od 2015. radi u osnovnoj školi Ante Starčević, Dicmo)