Obavijesti Odjela za Matematiku

 
 
Picture of Nikola Koceić Bilan
Obavijest studentima Preddiplomskog studija Matematika i informatika
by Nikola Koceić Bilan - Wednesday, 26 September 2018, 10:04 PM
 

Od akademske godine 2018/2019 na postojeći preddiplomski studij Matematika i informatika se više neće upisivati novi studenti, odnosno prva godina studija se više neće izvoditi pod tim imenom. Svi studenti koji do kraja akademske godine 2018/2019 ne završe ovaj studij, nastavljaju s istim studijem po programu zadnje generacije upisanih studenata (2017/2018) koji se može naći na web stranicama Odjela za matematiku (taj program će se ubuduće izvoditi u sklopu studija naziva Preddiplomski studij Matematika; smjer: računarski).

Studentima upisanima prije 2017/2018 će se priznati svi položeni kolegiji koji su isti, ekvivalentni ili svojim sadržajem pokrivaju odgovarajuće kolegije programa iz 2017/2018.

Budući da će se identični program izvoditi u sklopu  računarskog smjera preddiplomskog studija Matematika, nastava iz svih kolegija, za sve studente preddiplomskog studija Matematika i informatika, će se kontinuirano odvijati do okončanja studija.

Novopokrenuti preddiplomski studij Matematika i informatika; smjer: nastavnički nije sljednik preddiplomskog studija Matematika i informatika.